Fibro-Massage

Deze speciaal ontwikkelde massage is specifiek voor fibromyalgie patiënten. Fybromyalgie, ook wel wekedelen reuma genoemd, is een reumatische aandoening. De duur en frequentie van fibromassage  kan in onderling overleg gerealiseerd worden.Naast de fibromassage is beweging, voeding en voedingssupplementen van groot belang.

Holistisch Energetische Massage

De Holistische energetische massage is een volledige lichaamsmassage, gericht op de geestelijke en de lichamelijke ontspanning en het afvoeren van (negatieve) energieën.Het masseren met gebruik van natuurlijke massageolie ontspant de spieren, bevordert  de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Verder stimuleert deze massage de lymfestroom. Een Holistische massage heeft ook een positief effect op de chakra’s.Deze massage vermindert stress en angst en helpt u bewuster te maken van uw eigen lichaam.  

Klassieke Massage

Klassieke massage is van oorsprong één van de oudste massagevormen. Er wordt in de klassieke massage gewerkt met verschillende technieken, zoals: effleurages, pétrissages, fricties, vibraties en tapotementen. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Hierdoor wordt het zelfhelende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Magneetmassage

U zult tijdens de behandeling een diepe ontspanning ervaren met een positief effect op uw welzijn. De behandeling is aangenaam, verlicht pijnlijke spieren en plekken en men kan later meer energie krijgen. Het zelf genezend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Hierdoor kan, net zoals bij homeopathie en T.C.M., een begin verergering optreden. Het betekent dat de behandeling aanslaat, maar ook zonder verergering heeft een magneetmassage effect.

Quantum Massage

Quantum massage is een unieke combinatie van Quantum Touch en Massage. Ons lichaam heeft het vermogen zichzelf te helen. Wanneer dit niet meer adequaat gebeurt is er een storing in het energiesysteem. Door middel van een lichte aanrakingsmassage en het doorgeven van energie via onze handen, gecombineerd met verschillende soorten ademhalings- en lichaamsbewustzijnstechnieken wordt de trilling van  levensenergie (Ki of Prana) verhoogd. Door de werking van Quantum massage kunnen emoties uit gebieden bevrijd worden. Bevrijd van de emoties wordt de energiedoorstroming in het lichaam weer hersteld.

 

Wellbeing4youfirst

  0(31)6-51 51 59 55

 KvK 53766091

Praktijkadres: Weidemolen 3 | 3352 TE | Papendrecht

Copyright © 2016. All Rights Reserved.